BEKO
*Produsele electrocasnice Beko participante la campanie sunt disponibile in sectiunea Regulament. Pentru activarea extragarantiei, inregistreaza produsul in termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției prin formular online sau prin call center Beko *9010 sau la adresa service@beko.ro. Campania este valabila pana la 31 ianuarie 2021 . **Campania este valabila pe toata durata comercializarii produselor
Click aici:

 

ARCTIC
**Categoriile aparatelor electrocasnice Arctic participante la campanie sunt disponibile in sectiunea Regulament. Pentru activarea extragarantiei, inregistreaza produsul in termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției prin formular on line, la Call Center *9010 sau la adresa service@arctic.ro. Campania este valabila pana la 31 ianuarie 2021. *Campania este valabila pe toata durata comercializarii produselor.
Click aici:

 

HEINNER & HORIZON
ELECTROCASNICE HEINNER CU 5 ANI GARANTIE
Campania promotionala „5 ani garantie Aparate frigorifice, Masini de spalat automate, Uscatoare de rufe, Hote de bucatarie, Aragazuri, Cuptoare si Plite incorporabile HEINNER”, se desfasoara in perioada 1 martie 2020 – 28 februarie 2021.
Pentru a participa la aceasta promotie, trebuie sa achizitionati, in perioada 1 martie 2020 – 29 februarie 2021, electrocasnice mari marca Heinner si sa va inscrieti produsul online impreuna cu datele personale urmand linkul special din aceasta pagina. Inscrierea pe site pentru produsele achizitionate in perioada campaniei se poate face in perioada 01 Martie 2020 – 28 Februarie 2021, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data achiziţiei produselor, înscrisă pe factură.
Numai astfel, veti fi inregistrat si veti putea primi garantia extinsa.
Click aici:

5 ani garantie – electrocasnice mari Heinner