Toate comenzile adresate ELECTROFAN beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a se impune o limita minima pentru valoarea comenzii. Livrarea produselor se realizeaza in tara cu firma de curierat rapid Sameday, Urgent Cargus , iar in SEBES si zonele limitrofe se poate realiza atat de catre personalul propriu cat si de catre firma de curierat rapid. Toate produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de factura si certificat de garantie, fiind asigurate pe tot parcursul transportului pana la destinatie. Pentru o protectie mai buna a produselor,ELECTROFAN va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.
Pretul produselor nu include servicii de instalare decat daca este specificat explicit.

TAXE DE TRANSPORT
Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor.
Costul de transport este diferit in functie de modalitatea in care se realizeaza plata produselor

Daca se comanda multiplu de produse din aceeasi categorie de produs costul transportului se cumuleaza si se transmite clientului inainte de finalizarea comenzi .
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat, de disponibilitatea sa, de modalitatea de plata si de modalitatea de transport aleasa.
In cazul in care produsul comandat este temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Costul Transportului se va calcula automat in momentul treceri comenzi in stadiul ” Finalizeaza comanda „